EMDR Nijmegen

Ben je op zoek naar hulp om emotionele trauma’s te verwerken? Bij EMDR Nijmegen bied ik effectieve behandelingen aan die gericht zijn op het verlichten van stress, angst en andere nare ervaringen. Zodat we samen positieve stappen kunnen zetten naar herstel.

Wat is EMDR therapie?

EMDR staat voor Eye Movement Desensitization and Reprocessing en is een bewezen effectieve therapievorm om traumatische ervaringen te verwerken. Het richt zich op het verminderen van de emotionele lading die vastzit in negatieve herinneringen. Door middel van oogbewegingen of andere afleidende stimuli wordt het natuurlijke verwerkingsmechanisme gestimuleerd. Dit helpt jou om los te komen van de pijnlijke emoties die jouw dagelijks leven beïnvloeden.

Tijdens een intakegesprek brengen we samen met jou in kaart welke problemen er spelen en wat je wilt bereiken met de therapie. Vervolgens maken we een plan op maat, waarbij EMDR therapie centraal staat als krachtige behandelvorm.

Tijdens de behandeling creëer ik een veilige omgeving waarin je jouw verhaal kunt delen zonder veroordeling. Samen gaan we op zoek naar passende strategieën en hulpmiddelen die aansluiten bij jouw unieke situatie. Door middel van gerichte EMDR sessies werken we stap voor stap toe naar verlichting van jouw klachten. Op deze manier wordt er ruimte gecreëerd voor nieuwe perspectieven en positieve gedachten die jou helpen om te groeien en je innerlijke rust terug te vinden.

Maak een afspraak
Waar wacht je nog op? Neem contact op met mij en maak een afspraak voor een intakegesprek. Ik sta klaar om jou te helpen en samen werken we aan een positieve verandering in jouw leven.