Lees de ervaringen van mijn cliënten

“In het midden van een heftige relatiebreuk en de daarmee samenhangende persoonlijke crisis, ben ik op zoek gegaan naar een stevige therapeut die een stevige persoonlijkheid als de mijne kon helpen om het allemaal een plaats te geven.

Na verschillende verwijzingen en omzwervingen kwam ik gelukkig uit bij Fenno Meijer in Lent.

Nadat ik in een paar sessies mijn ziel en zaligheid op tafel heb mogen leggen, begon Fenno heel subtiel en onbedreigend te vragen en terug te koppelen wat hij observeerde en waar hij dacht dat er iets te halen viel voor mijn geestelijke en emotionele welzijn. Vervolgens hebben wij samen, gedurende een periode van ongeveer 12 maanden mijn proces van rouw, verwerking en zelfrealisatie doorleeft.

Ook al fietste ik vaak naar zijn praktijk met de vraag ‘waar gaan we het vandaag in hemelsnaam over hebben?’, wist hij steeds weer, in elke sessie, de vinger op de zere plek te leggen en voor ik het doorhad, was het uur alweer voorbij. Zacht en vriendelijk maar ook scherp en eerlijk, soms puur conversationeel, soms ondersteunend met methodieken en diagrammen. Elke sessie was verhelderend en gaf stof tot nadenken en verwerking voor de volgende keer.

Inmiddels sta ik weer stevig met beide benen op de grond, mijn hoofd in de wolken en mijn hart op de juiste plek. En ondanks dat we het uiteindelijk allemaal zelf moeten doen, is het goed om professionele hulp te zoeken in tijden van persoonlijke crisis. Fenno heeft mij echt geholpen om op dit punt aan te komen en ik heb niets dan goede en positieve herinneringen aan de ontmoetingen met hem in het oude St. Josef klooster in Lent.”
Paulus

Met een pot gevuld met 50 ‘papier-snippertjes-met-problemen’ liep ik een jaar geleden Fenno’s spreekkamer binnen. Fenno liet zich niet overrompelen en ging met me aan de slag. Rustig luisterend, doortastend, spiegelend en soms pittig ‘provocatief’ coachend. Fenno is flexibel en speelde elke sessie sensitief in op waar ik op dat moment het beste aan kon werken.

Fenno laat je praten en je verhaal vormen, maar helpt je met zijn nuchterheid en luchtigheid ook inzien dat soms nog meer woorden en gedachten problemen alleen maar zwaarder maken… Langzaam ging de deksel van de pot open en papiertje voor papiertje vlogen de problemen weg. Dank je wel Fenno voor je hulp bij het hervinden van mijn vermogen om zelf sturing te geven aan mijn leven!
Ruud

“Ik kan het iedereen aanraden om een keer met Fenno in gesprek te gaan. Hij dringt op een niet-dwingende, geïnteresseerde en aandachtige manier door tot je kern en geeft je handvatten om zelf aan de slag te gaan met datgene wat je wilt veranderen in je leven.”
Annet

“Fenno is doortastend en scherp en reikt je verdiepende inzichten aan om je eigen “struikelblokken” te kunnen doorzien en te kunnen voelen wie je echt wilt zijn als mens, zowel in je werk als privé.”
Ans

“Goede gesprekken die me veel inzicht hebben geboden en ook daadwerkelijk positieve veranderingen brachten. Fenno pakt dat heel prettig en professioneel aan. Hij bood een veilige setting en maakte samen met me de doelen voor het traject. Hij liet me zelf nadenken en vertellen zonder zijn visie op te dringen. Tegelijkertijd stelde hij goede vragen en bood hij nieuwe inzichten, zodat ik niet het gevoel had dat ik alleen maar mijn gedachten ordende, nee, hij voegde daar veel meer inzicht aan toe plus de tools om daar ook echt iets mee te doen. Fenno heeft een schat aan ervaring en kennis waar hij uit kan putten en hij doseert dat goed, hij haalt tevoorschijn wat op dat moment voor jou nodig is. Ik zou iedereen met een gerust hart naar hem toe laten gaan. Want hij is ook eerlijk: kan hij je niet verder helpen, dan zal hij dat ook zeggen. Al kan ik me niet voorstellen dat het zal voorkomen.”
Margriet

“Fenno begeleidt zijn cliënten op een persoonlijke, aandachtige en afgestemde wijze. Dit werkt zo positief door, dat je gaat openstaan voor eigen ontwikkeling en veranderkracht.”
Nelleke

“Fenno is een eerlijke coach, die mij binnen no-time zelf tot inzicht liet komen. Daarna hebben we er samen verder aan gewerkt. Fenno is niet “zweverig”, daar was ik wel blij mee.”
Hans

“Fenno heeft mij geholpen toen ik vastliep en niet goed wist welke kant ik op moest in mijn werk en privésituatie. Doordat hij mij de juiste vragen stelde, is het mij gelukt om de stappen te zetten die mij gelukkiger maken. Fenno laat je nadenken over wat je zelf wil en kan. Dit heeft er uiteindelijk toe geleid dat ik mijn eigen bedrijf heb opgezet. En daar ben ik heel blij mee.”
Chanine

“Ik zat in een diep dal en mede door mijn gesprekken met Fenno heb ik daar uit kunnen klimmen. Ik heb me steeds op mijn eigen benen gevoeld, en tegelijkertijd werd ik ook gesteund. Ik heb zijn aanwezigheid en vragen nooit als sturend gevoeld. Zijn aanwezigheid wel als alert, aanwezig, nieuwsgierig en immer liefdevol.”
Paul

Neem vrijblijvend contact met mij op als je vragen hebt. Het maakt niet uit wat je vraag, klacht of probleem is, ik help je graag verder in mijn praktijk.