Noodhulp bij stress- en paniekklachten door Corona

Noodhulp bij angstklachten is er voor degenen die angst- of paniek ervaren door de crisis en daar zelf niet meer uitkomen. Meld ook vooral mensen aan die je kent in die situatie! De ervaring leert dat mensen met angstklachten zich eerder gaan verschuilen dan dat ze hulp zouden zoeken.

Je kunt mij benaderen via whatsapp of het contactformulier. Ik neem dan contact met je op voor een afspraak. Ook dit is eenmalig en gratis. Wanneer we meer afspraken gaan maken, reken ik de helft van het normale tarief wanneer je ook financieel getroffen bent door de crisis – totdat we weer normale afspraken kunnen maken.

Ondersteunende oefeningen, blogs en filmpjes

Naast het noodpakket werken we aan een blog waarin we dagelijks korte oefeningen, teksten en filmpjes posten die ondersteunend zijn. Het zullen posts zijn gericht op de relatie, en meestal kun je er ook individueel je voordeel mee doen.

Geconcentreerd videobellen

Hoe gaat dit in zijn werk? We maken een verbinding voor twee (individueel) of vier (relatietherapie) met videobellen. Tijdens het gesprek houden we wat meer regie om het gesprek mogelijk te maken. Daarnaast vraagt videobellen wat meer concentratie, omdat je werkt met een apparaat dat veel afleiding biedt. We vragen je dus om focus en concentratie. De sessies zullen daardoor misschien ook iets korter duren dan gebruikelijk.

Houd er rekening mee dat het voor ons ook nieuw is; we zijn niet bekend met videobellen als therapie. Ook voor ons betekent dit onderzoeken hoe dat precies werkt in therapie, net als voor jou en jullie. We gaan dit samen doen, net als we er samen voor zorgen door deze rare tijden heen te komen. Neem gerust contact met mij op.